top of page

Beschrijving Solution Spray 50ml

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels. HFL Laboratories gepantenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de Huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus week en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen. De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.

Grondstoffen:

 

De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op langere termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken. HFL Laboratories is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium Benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er Limonene Acid gebruikt om de huid te kalmeren en Panthenol als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel. Verpakking. Sprayflacon 50 ml. Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van: 1. kalknagels 2. rode en gevoelige huid over het hele lichaam.

 

Toepassing:

 

1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure 2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen 3. Spray uw nagel 2 maal daags met de HFL Solution Spray 4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Spray

Bron: www.hfllaboratories.com

- Voor prijzen zie tarievenlijst -
bottom of page